Laddar...

Paket

 

Upplev unika Lysekil och Bohuslän

I Lysekil finns det mängder med saker att hitta på för hela familjen.

Äkta Västkust SPA - med Lysekils Kallbadhus

Lysekils anrika kallbadhus byggdes 1906 och finns kvar i nästintill originaltappning. Då byggdes det enbart för herrar, men idag kan både damer och herrar bada på denna historiska plats, året runt! Boka ett Spa-paket med Grand Hotel Lysekil och ni får en upplevelse som är unik i sitt slag. Ni får badrockar & handdukar med er från hotellet och kommer att komma tillbaka som pånyttfödd! För mer info, scrolla till rutan Äkta Väskust SPA.

Spendera lovet i Lysekil - med aktiviteter för hela familjen

Här kan ni fylla flera dagar med trevliga aktiviteter för både vuxna & barn. Fem minuters promenadväg från hotellet, hittar ni Havets Hus Saltvattensakvarium, där man kan få se alla de djur som bor i våra egna vatten. En upplevelse för hela familjen. Ta en liten roadtrip till Västsveriges största djurpark, Nordens Ark, som ligger endast 30 minuter ifrån Lysekil. Här föder de upp utrotningshotade djur och gör ett digert arbete för både djur och natur. Det finns även en avdelning med svenska djur som barnen kan få klappa. Besök vårt eget lilla zoo i Brastad, Farmlodge, där man kan få klappa kaninerna och mysa med fåren, samt titta på vackra hästar. Maria, som driver farmlodge, öppnar även upp sitt hemma-hos café på helgerna, där man kan njuta hembakt på riktigt!

Hos oss kan ni boka ett komplett paket med entréer till både Havets Hus & Nordens Ark, med boende och smarrig frukost med nygräddade våfflor.

Stilla äventyrslusten!

Ta med hela familjen och paddla kajak i Gullmarsfjorden, eller prova på klättring inomhus i Brodalens klätterhall eller utomhus. Brodalen, som ligger endast en kvart bort, är vida känt för sina häftiga klätterklippor!

Njut av naturen

Endast en kvarts bilväg från Lysekil, ligger fantastiskt vackra friluftsområdet Fjälla, där man kan plocka svamp, utomhusgymma, vandra eller bara njuta av de härliga omgivningarna och den vackra gullmarsskogen som är magisk året runt.

Kom bort en stund...

I Lysekil kan ni koppla av på riktigt. En kort promenad ut på Stångehuvud är fantastiskt för att få kroppen att komma ned i varv. Slå er ned på dessa rundade vackra klippor, njut av vyerna och naturens skådespel på denna magiska plats.

Aktiv eller passiv semester? Du väljer...

På västkusten finns ett stort utbud för den aktive och för livsnjutaren. Varva golf med en vingårdsguidning på Bohusläns nordligaste vingård. Hyr cyklar till hela familjen eller kompisgänget och ta en båttur med cykeln till det vackra fiskesamhället Fiskebäckskil.

Nära till allt

Lysekil ligger även nära både Göteborg och Oslo, så vill man göra en riktig upptäcktsresa när man väl kommit hit, så kan man göra korta dagsutflykter både till de andra gamla fiskesamhällena som Smögen, Grebbestad och Strömstad, eller lite längre utflykter till Göteborg (ca en timmas bilresa) eller Oslo som endast ligger två timmar bort med bil.

Låt oss få hjälpa till att göra er semester till ett fantastiskt minne

Berätta gärna om era önskemål vid ankomst, så hjälper vår duktiga personal er med tips och hjälp att boka allt från dykningsinstruktörer och cyklar, till en picknickkorg att ta med ut på klipporna eller en middag på en av Lysekils trevliga restauranger. Här ovan ser ni färdiga paket där vi har komponerat olika upplevelser att dela med familjen, arbetskamraterna eller nära vänner.

Ge bort en upplevelse i gåva? Boka ett presentkort på en upplevelse och vi skickar ett vackert presentkort som ni kan ge bort.

Har ni ett eget önskemål? Utmana oss! Här är inget omöjligt!

 

Supé & Soaré

Supé & Soaré är de små konserterna med de stora artisterna.

En kväll att minnas med er favoritartist.

Artister som besökt oss hittills är bland annat Niklas Strömstedt, Robert Wells, Louise Hoffsten med flera. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier, för att få information när vi har nästa biljettsläpp!

Kvällen startar med Champagnemingel i Grands Bibliotek, för att sedan fortsätta med trerättersmiddag och musikshow i Grands anrika Riddarsal!

Dessa showpaket är unika i sitt slag. Här får ni njuta av livemusik, trängselfritt direkt vid middagsbordet.

Förbered er på en magisk upplevelse, som ni kommer att minnas länge.

 

Fler gästartister är på gång så för att inte missa något evenemang, följ oss på sociala medier och/eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Supé & Soaré är exklusiva VIP-tillställningar med mycket få gäster. En middagskonsert, där ni får uppleva er favoritartist på nära håll. Här njuter ni en delikat måltid i goda vänners lag och får en upplevelse för alla sinnen! Husets sommelier kombinerar alltid ett vinpaket som ligger i perfekt balans till kvällens meny.

Förvänta er en speciell afton, där smaker och musik ligger i fokus, vilket gör detta till en upplevelse ni kommer att minnas länge…

Vi värnar givetvis om våra gäster och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande vår verksamhet. I dagsläget släpper vi max 50-60 platser per evenemang, då vi vill att alla gäster ska få en unik upplevelse med sin favoritartist utan att trängas. Här möter ni artisten direkt vid middagsbordet i en nära-konsert som är unik i sitt slag.

Kvällen startar med förmingel, för att sedan fortsätta med en delikat trerättersmeny i anrika Riddarsalen på Grand Hotel Lysekil.

För bokning av showpaket med övernattning, kan ni antingen gå in i bokningskalendern direkt och välja det datum er artist spelar och boka direkt, där ser ni även de olika priserna beroende på vilken rumstyp ni väljer. priset skiljer något från rum till rum då Grand Hotel Lysekil är ett vintagehotell och alla rum är olika. Vilket rum blir er favorit?

Ni kan även klicka i rutan på respektive artist och trycka på boka-knappen.

Önskar ni endast supébiljett och ej övernattning, skriv detta i meddelande när ni bokar. Det släpps endast ett begränsat antal biljetter utan övernattning per konserttillfälle.

I Riddarsalen har hotellet tidigare haft gästartister som Björn Rosenström, Caroline af Ugglas & Robert Wells. Följ Grand Hotel Lysekil på sociala medier, så missar du ej när din favoritartist besöker hotellet.

Grand Hotel Lysekil ligger mitt i Lysekils centrum, drygt en timmas bilväg från Göteborg.

Finstilt:
Begränsat antal platser till varje tillställning. I Riddarsalen kan maximalt 80 personer få plats tillsammans med en scen, vilket innebär att det aldrig kommer att bli fler gäster än detta antal på ett Supé & Soaré evenemang. Vi anpassar givetvis varje konsert efter folkhälosmyndighetens rekommendationer. Om någon middagstillställning ej kan genomföras pga. skärpta restriktioner kommer vi att flytta fram evenemanget till ett datum som fungerar bättre, så ni som bokat, ej går miste om detta fantastiska tillfälle!